Категорії

Бренди

  • Розпродаж!
  • -5%
Однокомпонентный адгезионный мостик Fortedur 1091
  • Однокомпонентный адгезионный мостик Fortedur 1091

Однокомпонентний адгезійний мостик Fortedur 1091

3,01 €
2,86 € Збережіть 5%
з податком

Однокомпонентний адгезійний мостик Fortedur 1091 – це суміш, яка містить спеціальні види цементу, наповнювачі, хімічні домішки, призначена для забезпечення високої адгезії між шарами

Упаковка
В наявності
Кількість

  • Политика безопасности (правится в модуле "Перестраховка клиентов") Политика безопасности (правится в модуле "Перестраховка клиентов")
  • Политика доставки (правится в модуле "Перестраховка клиентов") Политика доставки (правится в модуле "Перестраховка клиентов")
  • Политика возврата (правится в модуле "Перестраховка клиентов") Политика возврата (правится в модуле "Перестраховка клиентов")

Застосування продукту

Однокомпонентний адгезійний мостик Fortedur призначен для прочного з’єднання шарів бетона або для зв’язки між шарами бетона і матеріалом на основі цемента.

Після змішування з водою продукт застосовується в формі жидкої кашевидної маси. Вироб Fortedur 1091 є невід’єною частиною системи тонкошарових топпінгів Fortedur 1011, 1021, 1026, 1031 і 1041, які наносяться методом „мокрий на сухий“.

Особливості системи

-Добавка ASA (Anti-Shrinksge Agent) - це спеціальна домішкая, яка міститься безпосередньо в сухій суміші, яка істотно зменшує появу волосяних тріщин на поверхні готової підлоги завдяки забезпечуванню постійного об'єму_безусадковість. Тим самим вдосконалюється кінечний візуальний ефект та одночасно поліпшуються механічні властивості готової підлоги..

-При застосуванні дуже малих шарових частинок (мікроелементів) в сухій складовій системи. завдяки SILICA EFFECT, досягається більш низька пористість і тим самим більш низька вбираність, більш висока морозостійкість, коррозієстійкість і підвищена щільність (при стисненні, розтяжінні, при згибі), а також більш висока компактність.

Преимущества системы

- Багатократне підвищення адгезії у порівнянні з варіантом без використання мостика.

- Висока швидкість і простота укладки.

- Використання всередині і зовні приміщень.

- Водонепроникність і морозостійкість.

Технічні параметри

Час життя при 20°C хв. - 15 хв

Товщина наносимого шару - макс. 2,0 мм

Максимальна зернистість - макс. 2,0 мм

Витрата сухої суміші - 2,0 – 2,5 кг / м2

Вода для замісу - близько 5,5 - 6,0 л / 25 кг

Колір - Кірпічно-червоний

Упаковка

Адгезійний мостик Fortedur 1091: 25 кг паперові мішки з поліетиленовим прошаруванням.

Зберігання 12 місяців з дня виготовлення в непорушній та закритій оригінальній упаковці. Мішки покладені на дерев'яних піддонах. Необхідно захищати від вологості та морозу.

Сертифікат випробувань

Були проведені первічні випробування продукту та оцінки згідно директивам Ради Європейських Спільнот 89/106/EHS (CPD-Construction-Products Directive)

Спосіб застосування

Перед нанесенням матеріалу необхідно з поверні старого існуючого бетону видалити зайві слаботримающі частинки, бруд, у разі нерівностей необхідно виповнити фрезировку або дробеструйну підготовку поверхні. Таким чином підготовлену основу необхідно інтенсивно пропитиат водою хоча б за 18 годин перед нанесенням матеріалу. Безпосередньо перед нанесенням бетон повинен ще залишатися мокрим та насиченим водою. Необхідно виключити можливість винекненння пересохших міст, як і появу калюж. На мокру основу наноситься адгезійний мостик Fortedur 1091 в формі жидкої кашевидной маси, яка приготовлена шляхом змішування цілої упаковки сухої суміші Fortedur 1091 з водою об’ємом 5,5–6,0 л. При змішуванні в воду повільно всипаєтся суха суміш, замішування проводиться низькооборотною дріллю або в бетономішалці з примусовим перемішуванням протягом 3 хв. Перемішана суміш повинна бути без комків і без зволікання після замісу повинна бути нанесена на вологу бетонну основу. Нанесення суміші проводиться рівномірно за допомогою щіток або макловиць.

В час нанесення і при нанесенні наступоного шару на адгезійний мостик не повинно бути висихання шару адгезійного мостика. Матеріал не повинен наноситися на поверхню, яка піддається прямим сонячним променям, протягу та дощу.

chat Коментарі (0)