Категорії

Бренди

  • Розпродаж!
  • -10%
Лак мембранообразователь Fortecoat 1425
  • Лак мембранообразователь Fortecoat 1425

Лак мембраноутворювач Fortecoat 1425

6,14 €
5,53 € Збережіть 10%
з податком

Fortecoat 1425 – це одночасно просочуючі та поверхневі лаки мембраноутворювачі, які застосовуються в якості фінального покриття на бетонну підлогу з с топпінгом, так і без нього.

Упаковка
В наявності
Кількість

  • Политика безопасности (правится в модуле "Перестраховка клиентов") Политика безопасности (правится в модуле "Перестраховка клиентов")
  • Политика доставки (правится в модуле "Перестраховка клиентов") Политика доставки (правится в модуле "Перестраховка клиентов")
  • Политика возврата (правится в модуле "Перестраховка клиентов") Политика возврата (правится в модуле "Перестраховка клиентов")

Характеристика виробу
Fortecoat 1425 – це одночасно просочуючі та поверхневі лаки мембраноутворювачі, які застосовуються в якості фінального покриття на бетонну підлогу з с топпінгом, так і без нього. Нанесенням лака обмежується втрата / випарення води в бетоні, завдяки чому покращуються умови твердіння, які забезпечують більш високі міцнісні характеристики бетонної плити і її поверхневого шару. Одночасно відбувається закриття пор, тим самим істотно знижується вбираність поверхні. Оброблені таким чином системи підлоги забезпечують безпильність, повисять механічну та хімічну стійкість та полегшить догляд.

Переваги
§ можливість застосування в день укладки бетона
§ одночасний догляд за бетоном та створеня фінішного шару
§ оптимізація процесу гідратації бетону
§ ущільнення і імпрегнація поверхні
§ підвищення міцнісних характеристик
§ обезпилювання та підвищення стікості проти зтирання
Обмеження
- не можна застосовувати в приміщеннях, в яких складуються або
виробляються харчові продукти.
- Не рекомендується застосовувати там, де припускається нанесення
наступних шарів.
- наносити покриття необхідно одразу після затирки.
- не можна розбавляти водою і розчинниками.

Очистка інструментів
Рабочий інструмент (розпилювач) чиститься ксиленом або розчинником; водою в случае Fortecoat 1426. Інструмент необхідно очистити одразу після нанесення продукту. Післе затвердіння матеріал можна усунути тільки механічним способом.

Упаковка
Fortecoat 1425, 1426 поставляеться в 20 л каністрах.

Умови складування
Необхідно складувати в оригінальних закритих упаковках в сухому і добре вентиляційному місці без прямого впливу сонячних променей при температурі вище 0°C.

Гарантований термін
Гарантований термін 24 місяці з дня виготовлення при дотриманні умов складування.

Курівництво по застосуванню
Fortecoat 1425, 1426 можно наносити як на свіжу бетонню поверхню одразу після її фінішної затирки, так і на існуючу бетонну поверхню будь-якого віку. Основа повинна бути очищеною перед нанесенням матеріалу.

Обов’язковим є застосування покриття Fortecoat 1425 на бетонну підлогу з топпінгами Fortedur. Покриття наноситься валиком або розпилювачем. Покриття повинно бути нанесено негайно після фінальної затирки. Fortecoat 1425 наноситься тонкою плівкою для забезпечування безпильності та блиску поверхні, як правило, достатньо одного шару. В особливо сухому середовищі або при протязі одразу після висихання Fortecoat 1425, 1426 бетон додатково накрывається текстилем або плівкою, захищається від вітру та висихання. Таким же чином необхідно захищати поверхню від високих температур. У разі особливо жаркої погоди Fortecoat 1425, 1426 перед застосуванням необхідно зберігати в холодному місці. Завдяки своїм чудовим просоченим властивостям Fortecoat 1425, 1426 проникає і зміцнює високу товщину бетону у порівнянні з подібними виробами, що є незаперечною перевагою.
Дуже важливо, щоб наносимий шар був рівномірним.
Нерівномірне нанесення викликає винекнення "плям" на поверхні. Надлишкова речовина вже не вбирається в поверхню бетона, утворює блискучу плівку, яка поступово усувається в процесі експлуатації. Fortecoat 1425 забезпечує підвищенний захист від проникання води, масел і т.п. Не дивлячись на це, ці речовини необхідно усунути з поверхні максимально швидко у разі розливу, щоб запобігти виникання плям. Забруднення, виникаюче при різанні швов, можуть викликати забарвлення поверхні в білий колір у разі, якщо засіб повністю не висох.

Безпечність та охорона здоров’я
Fortecoat 1425 необхідно складувати в вентиляційному місці, захищеному від температур нище 5°C і вище 30°C в оригінальних закритих ємкостях. Fortecoat 1425 необхідно захищати від відкритого вогня та високих температур та забезпечувати безпеку праці. В процесі работи запобігайте контакту виробу зі шкірою та очима. Не вдихайте випарення при нанесенні.
Більше інформації міститься в Сертифікаті безпечності виробу.

chat Коментарі (0)